Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,66 Ft
Font
470,67 Ft
Bitcoin
64,498 $

Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje napi szinten szembesül a budapesti helyzettel.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra már nem először üzent Karácsony Gergelynek Budapest kapcsán, legutóbb épp arról kérdezte, hová is tűnt az a 200 milliárd forint, amit városvezetésre adtak neki 2019-ben a város kulcsaival. Többek között a köztisztasággal sem elégedett, nem beszélve az állandó forgalmi helyzettel.

A távirányítós autóval való üzengetés volt eddig a legfrappánsabb videója Szentkirályinak, amire sokan felkapták a fejüket, míg Karácsony nem győzi tagadni, hogy nem akarja kitiltani a 10 évnél idősebb autókat. Sokan felhördültek a hírek hallatán, hiszen ez nem kevés ember megélhetésére lenne hatással.

„2019-ig még zajlottak útfelújítások, mert a főváros együtt tudott működni a kerületekkel.” – írta a posztjában Szentkirályi a Facebook oldalán, megjegyezvén, korábban más volt a helyzet, de ami most van, azzal nem elégedett, és a volán mögött ülve igencsak koncentrálnia kell, hogy egyes helyeken ne kapjon defektet.

„Korábban a kerületek vállalták a tervezést, az engedélyeztetést, a főváros pedig finanszírozta a felújítást. Azonban megérkeztek Karácsonyék és tizedére csökkentették az útfelújítási alapot, és már korábbi útfelújítási megállapodásokat is felmondtak.” – olvasható a Fidesz jelöltjének posztjában.

„Főleg a külső kerületek szenvednek, mert már ígéreteket sem kapnak arra, hogy mikor lehet majd újra biztonságosan közlekedni. Változást Budapesten!” – tette hozzá posztja végén Szentkirályi, akitől újabb és újabb videók várhatóak.

Orbán Viktor szerint egyre inkább a migránsok országa lesz Németország

A magyar miniszterelnök erősen tart attól, hogy Németország nem az ott született németek kezébe kerül, hanem az a migránsoké lesz.

Gareth Southgate: megértjük a csalódottságot a teljesítményünk miatt, jogos a kritika

Az angol válogatott szövetségi kapitánya elismerte, a szurkolók jogosan vannak felháborodva a válogatott teljesítményén, s ígéretet tett, mindent megtesznek, hogy javítsanak a dolgokon.