Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Szentkirályi szerint Karácsonyék miatt hajléktalan favellák jöttek létre Újpestre

Borzalmas körülményeket vettek videóra Újpesten, amit Szentkirályi Alexandra Karácsony Gergely nyakába varr.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is oly rég még távirányítós autóval üzent Karácsony Gergelynek Szentkirályi Alexandra, megjegyezvén Budapest főpolgármesterének továbbra sincs jogosítványa, így aligha van tudomása arról, milyen a forgalomban szenvedni napi szinten. Ennek mindenképpen véget vetne a Fidesz jelöltje, és igyekszik meggyőzni a választókat.

A köztisztaság a másik olyan fontos kérdés, mellyel Szentkirályi sem elégedett, Korábban Vitézy Dávid, a másik rivális tett említést arról, mennyi kuka tűnt el Karácsony irányítása alatt, akik emiatt is sok kritikákat kaptak az évek alatt. Most pedig itt van Újpest, és a kerülethez köthető hajléktalan favella Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Az újpesti Duna-part ma sajnos nem az itt élők szabadidős központja, hanem egy borzalmas hajléktalan favella.” – jegyezte meg Szentkirályi, aki ledöbbent azon, amit látott, nem akart hinni a szemeinek. „A helyzet szörnyű, gyermekek születnek meg középkori körülmények között, az egészségügyi és biztonsági kockázat pedig hatalmas.”

„Korábban Wintermantel Zsolt vezetése alatt próbálták az itt élőket kimenteni, de mióta Karácsonyék nem kezelik a hajléktalankérdést súlyosan romlott a helyzet. Muszáj változtatnunk ezen! Budapesten sehol nem lehet hajléktalan favella!” – üzent a Facebook oldalán keresztül Szentkirályi.