Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Vitézy Dávid sem elégedett a köztisztasággal Budapesten, többek között erre is van megoldása, mert amit Karácsony Gergelytől lát, az több mint kevés.

...svg content...Fotó: Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt beszédet mond kampányeseményén az újpesti OFF Kultur Rendezvényközpontban 2024. május 16-án. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra az elmúlt napokban szemetet is szedett Budapest utcáin, annyira elege lett Karácsony Gergelyből. Nagyon elégedetlen a jelenlegi városvezetéssel, legutóbb például egy távirányítós autó segítségével mutatta be, mekkora a káosz a budapesti forgalomban, ahol igencsak nehézkes a haladás.

Vitézy Dávid, a másik főpolgármester-jelölt is sorra sorolja Karácsony hiányosságait. Most épp a szemetelés kapcsán, mely egyre drasztikusabb méreteket ölt Budapesten, és ami ráadásul a turizmusra is negatív hatással lehet. Vitézy ezen is gyorsan változtatna, miután azt mondja, 2019 óta Karácsonyék 3000 kukát szereltek le.

„Hétvégi életképek Budapesten, a köztéri szemetesek túlcsordulnak, a látványon még a virágok sem tudnak javítani. Ebben a ciklusban 3000 köztéri szemetest szerelt le Karácsony Gergely városvezetése. Ez láthatóan rossz döntés volt.” – írta a Facebook oldalán Vitézy, kiemelvén, 10 ezer új szemetest telepítene a ciklusa végéig, és ezzel együtt a szelektív hulladékgyűjtést is bevezetné.

Hangsúlyozta, be kell fejezni a kukacsökkentést, ami láthatóan nagyon rossz irányt vett az elmúlt időszakban. „Be kell fejezni a kukacsökkentést, és be kell vezetni a szelektív hulladékgyűjtést a közterületeken. Mindkettő a programom része, hogy kulturált, tiszta, rendezett utcákon sétálhassunk Budapesten!”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.