Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,89 Ft
Euró
381,64 Ft
Font
444,90 Ft
Bitcoin
43,682 $

Mióta itt jártál:

Gáspár Laci visszatért a TV2-höz, Tóth Gabi nagyon boldog (videó)

Gáspár Laci igazi meglepetésvendég volt a Sztárban Sztár leszek!-ben, és ez akár egy komolyabb visszatérést is jelenthet a részéről a TV2-nél.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Izgalmasan alakult a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának legutóbbi élő adása, melynek ideje alatt egymást váltották a sztárvendégek. A mesterek sem tudhattak róluk, és többek között Gáspár Laci is színpadra lépett.

Laci nemcsak színpadra lépett, hanem énekelt is, méghozzá élőben az egyik versenyzővel. Nagyon nagy nosztalgia volt ez számára és hálás, amiért ott lehetett, ahol egykor minden elkezdődött számára. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Sok esztendővel ezelőtt a Megasztárban bontogatta szárnyait, ami olyannyira jól sikerült, hogy ma már Lamborghinivel jár, nagy háza van és sok mindent megengedhet magának a luxus oltárán.

Gáspár Laci már a TV2-nél van

Laci azonban soha nem felejtette el, honnan jött, milyen mélyről kellett felkapaszkodnia. Mindenki örült a visszatérésének, hiszen ezelőtt éveken át a rivális RTL-nél láthattuk, főként az X-Faktorban, ami helyett már a The Voice fut a képernyőn.

Mindeközben Curtis az RTL-hez igazolt, és sorra kapja a nagyobbnál nagyobb műsorokat, mint egykor Gáspár Laci. A rapper legutóbb a Sztárbokszban tűnt fel, ami rövid ideig tartott számára, mert Szegedi Fecsó kiütötte.

Tóth Gabi is nagyon boldog, hogy Laci visszatért, aki ugyancsak dolgozott az RTL-nél. A Megasztár mindkettejük számára különleges marad, és kvázi egyszerre indult be a nagy zenei karrierjük.