Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Szegedi Fecsó szerint csoda, hogy túlélte Curtis hatalmas ütéseit a Sztárboxban

Szegedi Fecsó is nyilatkozott a Sztárbokxban a nagy mérkőzés után azt követően, hogy kiütéssel nyert Curtis ellen.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboxban ezúttal is három mérkőzést rendeztek meg, mialatt két női versenyző is ringbe szállt. Nyári Dia nem sok esélyt adott Járai Kírának, végig taktikusan küzdött, melynek a végén övé lett a győzelem.

Pintéer Tenya és Dobrády Ákos meccsére is sokan voltak kíváncsiak az arénában. Tenya elemi erővel csapott le az énekesre, aki azonnal hatalmas erejű ütéseket kapott, és csak a védekezéssel tudott foglalkozni. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Tenya nem taktikázott igazán, egyértelműen arra ment, hogy minél hamarabb kiüsse az ellenfelét. Ez végül működött, mert Ákosra rövid időn belül kétszer is rászámoltak, és onnan nem lehetett visszaút számára.

Szegedi Fecsó örült, hogy túlélte a meccset

Utolsóként Curtis és Szegedi Fecsó léptek ringbe, viszont ez a meccs sem tartott sokáig. Az jól látszott, kinek van több rajongója, és a szavazást elsöprő többséggel nyerte a rapper, annak ellenére, hogy alig pár edzés volt mögötte az elfoglaltságai miatt.

Fecsó egy hét alatt többet edzett, mint Curtis összesen, ami jelentős különbség. A rapper kiütéses veresége szenvedett, majd nem sokkal később bocsánatot kért, mert tudta jól, jobban fel kellett volna készülnie.

Fecsó úgy nyilatkozott, ez olyan volt számára, mintha a Rocky című filmben lett volna. „Kőkemény volt, záporoztak az óriási pofonok. Csoda, hogy túléltem.” – fogalmazott Fecsó, akinek a védett ütések is fájtak, de hozzátette, pontosan erre készültek, tudták jól, hogy neki fog rontani a rapper.

Két dolog járt a fejében – állja az ütéseket, illetve az állóképessége segítségével kibírja a meneteket. „Szeretném ezt a győzelmemet születendő kisfiamnak ajánlani. Bea jövő áprilisban megszüli a harmadik fiamat.”