Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Szegedi Fecsó kiütéses győzelemmel nyert Curtis ellen a Sztárboxban

Curtis és Szegedi Fecsó a Sztárboksz adásának utolsó felében csaptak össze egymással, természetesen egy élő közvetítés részeként.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka több mint büszke Schobert Norbi Jr-re, és számára ő a bajnok. Palik László ezen pontosított, szerinte Norbi nem bajnok, mert Istenes Bence nyert, viszont később azzá válhat, és ez is a célja.

Bencét nagyon meglepte Norbi, és nagy jövőt jósol számára a bokszban, hiszen még mindig csak 18 esztendős, és mindössze 5 hónap alatt ért fel erre a szintre. Kovács Kokó István is nagy elismeréssel adózott a fiú előtt, szerinte is remek tehetség. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A legutóbbi este csúcsmérkőzését Curtis és Szegedi Fecsó vívta meg egymás ellen. Nagyon más tempóban készültek fel a mérkőzésre, fogalmazzunk úgy, hogy a rappernél nem állt fent a túledzettség veszélye.

Curtis nem bírta kondival

Curtis a ringbe lépése előtt mondta el, hogy míg Fecsónak voltak olyan hetei, amikor heti hatot edzett, addig nála összesen lehetett ennyi. Nagyon keveset tudott készülni a mérkőzésre, mivel koncertezett és folyamatosan forgatott az RTL-lel, ami az új otthona lett.

Az első menetet Curtis rakétasebességgel kezdte, azonnal kiütésre ment, óriási csapottakat mutatott be, amik elől jól hajolt el Fecsó. Nem sok tiszta találat volt, viszont a rapper irányította a mérkőzést, folyamatosan támadott, amivel nem tudott mit kezdeni az ellenfele.

A második menet második felében a rapper már sokat állt, Fecsó viszont nem támadt őt, Kovács Kokó István sem tudta, miért van ez. Curtis komoly esélyes lehetett volna, ha a kondija rendben van, de az elfogyott, majd a bíró beszüntette a mérkőzést, így Fecsó jutott tovább.