Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Istenes Bence elárulta, két dologban meglepte őt Schobert Norbi fia

Schobert Norbi 18 éves fia két dologban biztosan meglepte Istenes Bence, aki hálás azért, hogy vele bokszolhatott először.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi 18 éves fia soha ezelőtt nem kapott ennyi dicséretet az élete során, mint most. Kovács Kokó István is megemelte a kalapját előtte, hogy alig pár hónap alatt ilyen szinten fel tudott készülni a nagy meccsre.

Dopeman is csak tisztelettel adózott Norbi előtt, aki szerint már eleve férfiként lépett be a ringbe, és úgy is lépett ki onnan, függetlenül attól, hogy nem nyerte meg a mérkőzést. A rapper mellett sokan mások is gratuláltak, Tóth Andi is csatlakozott ehhez a csoporthoz. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Istenes Bence az RTL Reggeli műsorának volt a vendége, és ugyancsak dicsérte az ellenfelét. Korábban is gratulált neki, most is így tett, és azt mondta, örül annak, hogy vele vívhatta meg az első bokszmeccsét.

Két dologra azonban nem számított vele kapcsolatban. Az egyik, hogy ennyire erős lesz a jobbosa, ami szerinte kegyetlenül kemény volt. A másik pedig az, hogy ennyire jól bírja majd az ütéseket, „Minden tiszteletem Norbié, gratulálok neki.”

Bence már a következő meccsére készül, és ne feledjük, elfogadta Rácz Jenő kihívását, aki kapcsán úgy fogalmazott, azt hallotta, telekürtölte az RTL-t, miszerint bokszolni akar vele. Megadja a lehetőséget számára, ha Jenő legyőzi Kabát Pétert.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.