Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Kokó Schobert Norbiról: „Atyaúristen, mekkorát bokszolt ez a kisgyerek”

Kovács István is rendkívül nagy elismeréssel beszélt Schobert Norbi fiáról, aki kemény ellenfele volt Istenes Bencének.

Fotó: Instagram/Norbert Schobert
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Istenes Bence végül nem tudta kiütni Schobert Norbi fiát, hiába ígérte azt, hogy már a második menetben padlóra küldi. A fiatal fiú úgy állta a kemény ütéseket, mintha csak minden nap ezt csinálná, és sok mérkőzés lenne mögötte.

Valójában ez volt az első meccse, amit ugyan elvesztett, nem adja fel és ígéretet tett arra, hogy bokszbajnok lesz. Bence is elismerően beszélt róla, és hálás volt azért, hogy ilyen kemény meccset futottak a ringben. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Sok híresség volt jelen a helyszínen, többek között Kovács István bokszlegenda is. Lenyűgözte a mérkőzés, ahogyan Norbi tehetsége is, mert nem sokan számítottak arra, hogy ilyen harcot fognak látni tőle.

„Schobert Norbi Jr. nagyon szépen helytáll.” – hangzott el Kokótól, aki szerint Bence egészen biztosan könnyebb meccset várt. „Amit ez a két srác bemutat, az maga a csoda. Pár hét, pár hónap felkészüléssel ilyen szintre jutni… Schobert Norbi Jr-nek, elképesztő gratuláció jár ezért a küzdelemért.”

Kokó azon a véleményen van, hogy feladta a leckét Bencének, aki toronymagas favoritként érkezett, és óriási meccset bokszolt a 18 éves sráccal. „Ha én szerkeszteném a holnapi újságokat, akkor amellett, hogy Istenes Bence természetesen megnyerte ezt a mérkőzést, azt írnám oda, hogy „atyaúristen, mekkorát bokszolt ez a kisgyerek, mekkorát bokszolt, mekkorát küzdött.”

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.