Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Palik László Schobert Norbi Jr. meccséről: „Nem vagy bajnok, nem te nyertél”

Palik László ugyan nagyon magasra értékeli Schobert Norbi Jr. teljesítményét a Sztárbokszban, nem ért egyet azzal a véleménnyel, hogy a 18 éves fiú már bajnok.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka Isten segítségét is kérte a Sztárboksz alatt, amikor a fia Istenes Bencével harcolt. Bence irányította a mérkőzést, nem volt benne igazán a pakliban hogy kikaphat, de Norbi olyan szinten helytállt, hogy többek között Kovács Kokó István bokszlegenda is csak dicsérni tudta.

Réka és Norbi Jr. a Palikék Világa by Manna vendégei voltak, és egy remek kis beszélgetést folytattak, többek között Palik Lászlóval. Réka megmutatta a combját, amin még látszódtak a lila foltok, miután fia bokszmeccse alatt annyira izgult és szurkolt, hogy ököllel ütötte a saját lábait. Később megdöbbent, mert maga sem hitte volna, hogy ilyen sérülései lesznek, miközben a hangja is elment az övöltözés miatt. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Rubint Réka bajnokként tekint a fiára, még akkor is, ha Bence legyőzte, aki ugyancsak meglepődött azon, mennyire jól állta a sarat a 18 éves fiú. Réka hangsúlyozta, mindössze 5 hónapja volt a felkészülésre, és kvázi a nulláról indult.

Palik szerint Norbi nem bajnok

Réka szerint ez nagyon nagy teljesítmény, és Norbi abban a négy menetben kihozta magából a maximumot. Még az edzője sem gondolta, hogy ilyen szinten lesz, hiszen az élő adás, a fények, a közönség, és minden más is nyomást helyezett rá, nem beszélve a nevéről.

„Az országban nagyon sok ember nem gondolta volna, hogy ő ténylegesen 5 hónapot készülve ezt kihozta magából. Még az edzője sem gondolta volna.” Palik László nem mindenben ért egyet, azzal biztosan nem, hogy Norbi bajnok, mert még nem az.

„Nem vagy bajnok, nem te nyertél. Ez a bukás. Ezen keresztül vezet az út a sikerhez. Tisztességes munkát végeztél, nagyon szépen teljesítettél. Nem fiús, hanem férfias volt. Bajnok majd akkor leszel, ha felemelik a kezed.”