Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Curtis pörköltevéssel és sörözéssel is készül a Sztárbokszra Fecsó ellen

Curtis és Fecsó hamarosan összecsapnak a ringben, akik nagyon más karakterek, és ez a felkészülésükre is igaz.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis már korábban célzott rá, hogy finoman szólva sem edzi túl magát a Sztárbokszra, addig más ellenfelek folyamatosan ott vannak az edzőteremben. Ez még vissza is üthet számára az állóképességet tekintve, mert Szegedi Fecsó az elmúlt fél évben mindent ennek a meccsnek rendelt alá.

Mindketten hangsúlyozták, tisztelik a másikat, és a sportmúlt is adott. Curtis egykor az Újpest labdarúgója volt, míg Fecsó 18 éves korában magyar bajnokként hívta fel magára a figyelmet úszásban. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Az egyik oldalon Fecsó megállás nélkül készül, miközben olyan hete is volt, hogy szinte minden nap edzett. Curtis visszafogottabb, de mivel már korábban bokszolt, az ütéseket nem kellett igazán tanítani neki, és ez az előnyére válhat.

Viccesen megjegyezte, pörköltevéssel, sörözéssel és meccsnézéssel készül. Amennyit tudott, lent volt az újpesti bokszklubban, de hogy ez mire lesz elég, egyelőre sem tudja. Azt azonban megjegyezte, miután nehéz súlyban indulnak, igen kemény pofonok várhatóak.

Fecsó is szuper-fitten éli az életét a bokszmeccs miatt, nagyon odafigyel az étrendjére, addig Curtis nemigazán. Az RTL meg is kérdezte tőle, hogy valóban így edz-e. A válasz erre igen volt, és ahogyan ő fogalmazott, tömegelt.