Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Nyári Dia legyőzte Járai Kírát a Sztárboxban, de nem ütötte ki

Nyári Dia és Járai Kíra is összecsapott egymással a Sztárboxban, ami egy újabb nagyon várt bokszmeccs volt.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox női mezőnye is nagyon izgalmas, és sokat nem kellett várnunk az első komolyabb pofonokra. Berki Mazsi egyenesen parádésan bokszolt, nagyon magabiztosan győzte le Megyeri Csillát.

Gyakorlatilag esélye sem volt Csillának, aki Mazsi karatés múltjáról is beszélt a vereséget követően. Mindenesetre Mazsi messze nem pörgött 100%-os intenzitással, ez is elegendő volt ahhoz, hogy nyerjen. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Csilla azonban nem adja fel, és visszavágót szeretne Mazsival a következő évadban. Meglátjuk, mit szól ehhez Mazsi, aki most kizárólag a következő mérkőzésére készül, aminek ugyancsak a favoritja lehet.

Nyári Dia egyszerű taktikája bevált

Sáfrány Emese maga alatt volt a vereségét követően, viszont nem sokkal később már Mazsinak segített a felkészülésben. Talán még Emese is visszatérhet a ringbe, ám ezen az este már Nyári Diáé és Járai Kíráé volt a főszerep.

Nem estek egymásnak a lányok, viszont szépen bokszoltak, nem akarták azonnal eldönteni a mérkőzést. Egyikük sem volt igazán előnyben a másikkal szemben az első menetben, inkább csak ismerkedtek.

A második menetben már növelték a tempót, több ütést láthattunk, viszont még semmi sem dőlt el. A harmadik egyértelmű Diáé volt, miközben Kíra mintha elkezdett volna fáradni, addig az ellenfele folyamatosan egy kézzel ütött, a másikkal pedig végig védekezett. A negyedik menet is hasonlóan alakult, így a végeredmény sem lehetett kérdés, Dia jutott tovább.