Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Megyeri Csilla visszavágót akar Berki Mazsi ellen a Sztárbokszban

Megyeri Csilla nehezen viseli el a vereség Berki Mazsi ellen, akivel szemben kvázi esélye sem volt a Sztárbokszban.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan leírták Berki Mazsit Megyeri Csilla ellen, de nagyot hibáztak ezzel. Mazsi különösebben nem akarta bizonygatni, hogy mennyire jó, és igazán az üzengetésekbe sem ment bele, nem látta értelmét.

Sokkal inkább keményen készült, és láthatjuk, élete formájában van. Ugyan nagy küzdősportos múlttal rendelkezik, ami előny, a boksz teljesen más, mint a karate, ahol még csak ütnie sem szabad a versenyzőknek. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Mazsi pillanatokon belül megmutatta, hogy Csillának esélye sem lesz ellene. Sokkal technikásabban, átgondoltabban, pontosabban és erősebben bokszolt, semmivel sem tudta meglepni az ellenfelet.

Megyeri Csilla visszavágót akar

Ezzel szemben Csilla nem kevés pofont kapott, és csupán az volt a kérdés, hány ponttal nyer Mazsi. Ha 100%-ot hoz ki magából a Sztárbokszban, akkor lehetséges, le is ülteti Csillát, de ez nem történt meg.

Ugyan Csilla elismerte Mazsi győzelmét, kitért az ellenfél sportmúltjára, illetve jelezte, ő valóban csak pár hónapja kezdett el bokszolni. Sokan emiatt sem értették, minek tetováltatott magára egy bokszmotívumot, noha még győztes meccse sincs.

„A boksz a szerelmem lett, és ezután is folytatom.” – mondta a Blikk műsorában Csilla. „Az edzőm azt mondta, Csilla még egy évet adj nekem, hogy felkészítselek és simán megvered Mazsit. „Szeretnék revánsot venni!”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.