Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Sáfrány Emese maga alatt volt, majd most Berki Mazsi ellen bokszolt a ringben (videó)

Nem sokkal azután, hogy Sáfrány Emese vereséget szenvedett Dobos Evelin ellen, Berki Mazsi ellen bokszolt

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan folytatódik a Sztárboksz, és már Rácz Jenő felesége is nagyon izgatott, hiszen a Michelin-csillagos chef is ringbe száll. Kabát Péter lesz az ellenfele, és úgy tűnik, Jenő élete formában van.

Korábban Sáfrány Emese is ringbe lépett, méghozzá Dobos Evelin ellen, aki magabiztosan győzte le a sportolónőt. Talán túlságosan is, Emese nem fogott ki jó napot, noha a felkészülés alatt úgy tűnt, abszolút favorit lehet. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Emese elismerte, a vereség után napokig maga alatt volt, és úgy érezte, soha többé nem fog kesztyűt húzni. Fél éven át készült kőkeményen, majd pár perc leforgása alatt minden álom szertefoszlott.

Emese maga alatt volt

„Őszintén, napokig magam alatt voltam és csalódottnak éreztem magam – még így az elején leszögezném – nem a mérkőzés eredménye miatt. Sokkal inkább azért, mert az elmúlt fél évbe beletett munka, áldozat, küzdés egyetlen nap alatt lezárult; leginkább azonban a meccset követő vélemények némekyike bántott.” – árulta el Emese.

„A mérkőzés után úgy éreztem, hogy soha többet nem húzok kesztyűt és boxzsák közelébe sem megyek. Versenyzőtársaim azonban jelezték, hogy szeretnének velem kesztyűzni, ami hatalmas megtiszteltetés, így végül edzőmmel, @milo_viktoriavel közösen úgy döntöttünk, hogy szívesen segítünk.”

„@berkimazsival ma össze is hoztuk a közös edzést és “amennyire nem vágytam erre hétfőn, annyira jót tett a lelkemnek ma”. Elképesztő élmény volt egy kiváló ellenféllel kesztyűzni és páros gyakorlatokat csinálni és izgalmas volt belelátni abba is, hogy más edző, azaz @turosarnold hogyan készíti fel versenyzőjét.”

„Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon élveztem! És külön köszönöm az edzőmnek, hogy akkor is szívvel lélekkel ott áll mellettem amikor már semmi tétje nincs, és tovább egyengeti a sorsom így is. Büszke vagyok rá és hálás vagyok érte, hogy ilyen edzőm van! Ezzel a videóval egy rövid betekintést mutatunk nektek róla.”