Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Rácz-Gyuricza Dóri szerint nagy bátorságra vall, ha ki mer állni valaki Jenő ellen a Sztárbokszban

Rácz-Gyuricza Dóri úgy fogalmazott minden tisztelete azoké, akik ki mernek állni Rácz Jenő mellett, mert nagyon keményen készült a Sztárboksz új évadára.

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Istenes Bence a Schobert Norbival megnyert mérkőzése után a ringből, élő adásban üzent Rácz Jenőnek, hogy úgy hallotta, telekürtölte az RTL-t, miszerint kihívná őt bokszolni, aminek áll elébe. Előtte azonban ehhez le kell győznie Kabát Pétert, az első ellenfelét ezen a hétvégén a szorítóban, ami érdekes meccsnek ígérkezik.

Jenő külsőre is nagyon erős formában van, soha nem volt annyira izmos és fitt, mint most. Ez már önmagában nagy dicséret, viszont egyértelműen győzni megy a kötelek közé, nem a tisztes helytállás a cél. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Mennyire várod Jenő bokszmérkőzését?” – érkezett a kérdés Dórihoz az Instagram oldalán. „Nagyon-nagyon! Ennél felkészültebb nem lehetne ennyi idő alatt. Mindent megtett, hogy a saját legkeményebb formáját hozza!”

„Bárhogy is alakul majd az élő műsorban a meccs, lehetetlen, hogy büszkébb legyek rá, mint most! Persze fontos az a 4*2 perc meccsenként, de az a mennyiségű és minőségű munka, amit azért a pár percért megtett, lenyűgöző!”

„Élete formájában van, erősebb mint valaha, és aki ellene egyáltalán ki mer állni, annak minden tiszteletem.” – tette hozzá Dóri, aki nagyon büszke a férjére, és természetesen egyre izgatottabb a mérkőzés közeledtével.

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.