Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Hihetetlenül kigyúrta magát Rácz Jenő a Sztárbokszra, aggódhat Kabát Péter

Minden tiszteletünk Rácz Jenőé, mert olyan formában van, mint azelőtt soha, és ebben a legkisebb túlzás sincs.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan folytatódik a Sztárboksz, ami számos izgalmas mérkőzést tartogat. Közben a már továbbjutott versenyzők folytatják a felkészülést, és láthattuk, Berki Mazsi pokolian erőseket üt, az egyik nagy esélyes.

Istenes Bence sem bízza a véletlenre a dolgokat, és elismerte, első ellenfele, Schobert Norbi Jr. két dologban meglepte őt a ringben. A fiatal fiú barátnője pedig azt mondta, ez volt Norbi első és utolsó veresége a ringben, míg az edzője kivinné őt az olimpiára. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Ami biztos, hogy Rácz Jenő olyan átalakulásokon ment át a Sztárbokszban, mint talán senki. Eddig is ügyes volt a sportokban, korábban bokszolt is, így messze nem nulláról indult, és van miért aggódnia Kabát Péternek.

Péter és Jenő nem üzenget egymásnak, ám jelen állás szerint a Michelin-csillagos chef toronymagas favoritnak tűnik. Igen komoly esélyekkel vág neki a mérkőzésnek, és már nem kell sokat várnunk.

„Utolsó éles kesztyűn is túl vagyunk. Készen állunk.” – üzent Jenő, aki élete első éles bokszmeccsét Kabáttal vívja meg a televízióban, természetesen egy élő adás kíséretében, ami csak rátesz egy lapáttal az adrenalint illetően.