Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Jön a Manchester City meccse, kövesd élőben a televízióban

Természetesen a Manchester City meccsét is élőben közvetíti a televízió, ami sok mindenről dönthet.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City drámai módon búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől a Real Madrid ellen, pedig minden a saját kezükben volt. Ugyanakkor még mindig szerezhetnek két kupát, mivel döntősök az FA-kupában, míg az angol bajnokságnak ők a legnagyobb favoritjai, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva.

Guardiola csapata nagyon nagy formában van, régóta veretlenek, és sorra hozzák a meccseiket. 79 pontosak a második helyen, és még mindig marad egy elmaradt mérkőzésük, amivel eldönthetnék a bajnoki cím sorsát. Papíron erre van a legnagyobb esély, viszont az Arsenal nem adja fel. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Hazai pályán fognak játszani szombaton, amit 18 óra 20 perctől közvetít a Spíler 1. A Wolverhampton lesz az ellenfél, akik a 11. helyen állnak és a legutóbbi öt mérkőzésükből csak egyet nyertek meg a három vereségük és a döntetlenjük mellett. Előzetesen szint semmi esélyük, a City akár gálát is rendezhet.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.