Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Schobert Norbi Jr. barátnője bármikor igent mondana neki a leánykérésre

Schobert Norbi Jr. kedvese annyira szerelmes a fiúba, hogy bármikor igent mondana a leánykérésre.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi Jr. eddig élete egyik legszebb időszakát élheti át, miután tavaly megnyerte a Farm VIP-t, rendkívül népszerű, sikeres, sokan példaképként tekintenek rá, és a Sztárboksz óta minden eddiginél több pozitív üzenetet kap.

Noha Istenes Bence nyerte a bokszmeccset, sokan Norbira is győztesként tekintenek. A The Voice műsorvezetője nem tagadta, két dologban is meglepte őt a 18 éves srác a ringben, pedig tudta jól, hogy kemény ellenfél. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Rubint Réka igazi példaképként tekint a fiára, akire nagyon büszke. A nagy mérkőzés alatt Isten segítségét kérte, hogy minden rendben menjen, és összességében így is volt, mert Norbi nagyon jól állta a pofonokat.

Schobert Norbi barátnője nagyon szerelmes

Barátnője, Farkas Petra is ott volt a ring mellett, ami egyúttal a televíziós debütálásuk volt. Ahogyan ő fogalmazott, számára Norbi az igazi bajnok, és szerinte ez volt az első és utolsó mérkőzés, amit elvesztett.

Azt mondja, a jövőben csak győztes meccsei lesznek a párjának, akit az edzője kivinne az olimpiára. Sőt, a Story magazin kérdésére arról is beszélt, hogy noha csak 5 hónapja vannak együtt és mindketten nagyon fiatalok, igent mondana egy leánykérésre.

„Öt hónapja vagyunk együtt, és nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást! Bármikor igent mondanék Norbinak a lánykérésre!” – idézte a 24.hu a fiatal lányt, aki láthatóan élete szerelmeként tekint Norbira.