Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Istenes Bence Schobert Norbi fiának üzent: a jobbkezed elég bitang haver

Istenes Bence azt ígérte, ki fogja ütni Schobert Norbi 18 éves fiát, viszont nem járt sikerrel, de a győzelem így is nála landolt.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csobot Adél is több mint büszke volt Istene Bencére, aki nagyon profin és taktikusan bokszolt Schobert Norbi Jr. ellen. A fiatal srác Kovács Kokó István elismerését is kivívta, és úgy állta a pofonokat, mint csak kevesen.

Istenes László, Bence édesapja sem hagyta szó nélkül a történteket, aki a rivális TV2-nél dolgozik. A The Voice műsorvezetője hangsúlyozta, élete egyik legszebb napján van túl, és a következő ellenfelét már kiütné. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Leírhatatlan, amit a ringben éreztem… biztos, hogy ez volt életem egyik legszebb napja.” – írta a posztjában boldogan Bence, aki nagyon hálás a támogatásokért, a stadionban sokszor szinte minden róla szólt.

„Köszönöm a támogatást a csarnokban és a sok üzenetet, nagyon sok erőt adott nekem!! A csücsültetés elmaradt, elteszem a kövire. Norbinak őszintén gratulálok! Én előre megmondtam, hogy szerintem ő az egyik legkeményebb versenyző a mezőnyben, de túlszárnyalta az én elképzeléseimet is!”

„Ebben a srácban minden megvan ahhoz, hogy komoly sikereket érjen el a boxban! A jobbkezed elég bitang haver, szét van durrantva rendesen a fejem!! Nagyon tökös srác vagy! Mi holnap reggel folytatjuk is a munkát, kőkeményen készülünk a kövi meccsre!!”