Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Eldőlt, ki lesz az utolsó az NB1-ben

Véglegesen eldőlt, mely csapat lesz az utolsó az NB1, így már csak az a kérdés, hogy az Újpest vagy a Kisvárda követi őket az NB2-be.

...svg content...Fotó: Kovácsik Ádám, a Mezőkövesd játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Kecskeméti TE - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2024. április 21-én. Az utolsó helyezett Mezőkövesd 2-1-re kikapott, ezzel eldőlt, hogy búcsúzik az élvonaltól. MTI/Bús Csaba
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy ideje biztosnak tűnt, hogy a Mezőkövesd visszazuhan az NB2-be, és újra azért kell küzdenie, hogy a magyar élvonalban játsszon. Nem lesz könnyű dolguk, viszont nem kizárt, hogy azonnal esélyük nyílik a feljutásra, és jövő ilyenkor már ünnepelhetnek, készülnek az NB1-es idényükre, ami most nem sikerült.

Legutóbb a ZTE ellen szenvedtek vereséget hazai pályán, pedig még vezettek is Szalai József góljával a 44. percben. Erre válaszolt Bedi Bence a 60. percben, majd egy öngól döntött a 87. percben, ami fájdalmasan érintette a hazai közönséget. Egy igen balszerencsés góllal kaptak ki, és ezzel eldőlt, utolsóként zárják az NB1-es szezont. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Miután az Újpest nagyon rossz formában van, az is előfordulhat, hogy ők csatlakoznak a Mezőkövesdhez, és nem a Kisvárda, aki a PAFC otthonában lépett pályára, és félidőben 2-1-es vereségre álltak. Sok múlik ezen a fordulón, míg az Újpest a Diósgyőrt fogadja az esti órákban, ahol győzniük kell.