Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Óriási nyomás alá helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.

...svg content...Fotó: Újpesti szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Újpest FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. május 1-jén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Mészöly Géza vezette Újpest nem számolt azzal, hogy ilyen katasztrofálisan zárhatja az idényt, főleg azok után, hogy nemrég csak a Ferencváros volt náluk jobb formában. Azóta fordult a kocka, és a Paks gyenge formáját másolják, akik öt egymást követő vereség után tudtak csak nyerni, így neccessé vált a 2. helyük.

Az Újpest már sorozatban négy vereségnél tart, és csak 34 pontosak a 10. helyen. A Kisvárda azonban négy forduló óta veretlen, és csak 6 pontra vannak a még pont bent maradást érő 10. helytől. Ehhez azonban nyerniük kellene a Puskás Akadémia ellen szombaton, és tekintve a PAFC hektikusabb formáját, lehet rá esély. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A PAFC egy héttel ezelőtt három győzelem után kapott ki, míg a Kisvárda az életéért küzd. 15 óra 30 perctől közvetítik a mérkőzést az M4 Sporton, előtte pedig jön a Mezőkövesd-ZTE meccs 13 órától, szintén az M4 Sporton.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.