Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,91 Ft
Euró
378,64 Ft
Font
441,17 Ft
Bitcoin
40,788 $

Nagyon komolyakat üt Berki Mazsi, félelmetes bokszoló válhat belőle (videó)

Berki Mazsi nemigazán üzengetett az első meccse előtt a Sztárbokszban, majd annak rendje és módja szerint nem kicsit intézte el az ellenfelét.

Fotó: SajtóKlub/Sztárboksz
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan folytatódnak a Sztárboksz küzdelmei, és már nem kell sokat várnunk arra, hogy Curtis is ringbe szálljon. A rapper Szegedi Fecsó ellen fog bokszolni, de totálisan másképp készül, mint a társa.

Ez még nem jelenti azt, hogy a kevésbé intenzív felkészülés automatikus vereséget szenvedhet, mert Curtis igen komoly ütőerővel rendelkezik. Ha már ütőerő, akkor említsük meg Schobert Norbi Jr. jobbosát, ami Istenes Bencét is meglepte. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Bence később újra bokszolni fog, és elfogadta Rácz Jenő kihívását, viszont jelezte neki, előtte Kabát Petit kellene legyőznie. Érdekes meccs lesz az is, de Jenő igen komoly ellenfélnek tűnik, most inkább rá voksolnánk.

Közben Berki Mazsi is folytatja a felkészülést, ugyanis legyőzte Megyeri Csillát. Hiába bírta végig Csilla az ütéseket, nagyon egyhangú volt a mérkőzés, Mazsi végig pontosan azt csinálta, amit kellett.

Rendkívül tudatosan, szépen és okosan bokszolt. Kovács Kokó Isván is kiemelte, Mazsi mennyire jól bánik a hosszú kezeivel, és úgy tűnik, azóta csak pontosított az ütésein. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

„Kétséges”, hogy a Covid maszkoknak volt-e haszna?

Állítása szerint nehéz szétválasztani a maszkok hatását más korlátozó intézkedések hatásaitól.