Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Tóth Andi nem járja a klubokat, hogy pasizzon

Tóth Andi egy nagyon humoros videóval jelentkezett be, és azt kell mondjuk, még szinkronszínész is lehetne.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi egy kivételes tehetség, aki profi énekes, táncos, színész, és még sokáig sorolhatnánk. Nagyon sok mindenben tehetséges, és erre joggal lehet büszke, nem kevesen irigykednek rá, főleg most, hogy az X-Faktor új mentora lett, egyedüli nőként Majka, Pápai Joci és a meglepetésember Valkusz Milán mellett.

Andi szigorúbb zsűrizést ígér, akárcsak a Sztárban Sztárban, de ez most annyiban lesz más, hogy amatőr versenyzőket fog osztályozni, és saját csapattal vág neki az élő show-nak. Erre még nem volt példa a karrierjében, viszont nem ismeretlen számára a helyzet, mert anno az X-Faktorban futott be, amit azzal a lendülettel meg is nyert. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Gyerekként nyerte meg a műsort, és azóta igencsak kacifántosra sikeredett a karrierje, pedig olyan szintű tehetség, aki nemzetközi karriert érdemelne. Sokáig volt tagja a TV2-nek, sokat is foglalkoztatták, de most eljött az idő a váltásra, és ezzel Majkát, valamint Pápai Jocit követte az RTL-hez.

Andiról sokan azt gondolják, rendszeresen bulizik, de ez távolról sem igaz. Az esetek többségében odahaza pihen este a kutyájával, mivel már hosszú hónapok óta nem koncertezik. Az X-Faktor viszont le fogja foglalni, valószínűleg az estéit, és a legújabb videójával talán azoknak a figyelmét is felkelti, akik szinkronszínészeket alkalmaznak.

„Hányan gondolhatnak arra, hogy Tóth Andi mit csinál a szabadidejében… és elképzelik, hogy a klubokat járom és veszem fel a csávókat… Mindeközben Tóth Andi…” – üzent a vicces videójában, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg. garantáltan jól fogtok rajta szórakozni, azok is, akik nem rajongói az énekesnőnek.