Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Videón, ahogyan Pintér Tenya kiüti Dobrády Ákost a Sztárbokszban

Pintér Tenya szinte semmi esélyt nem adott Dobrády Ákosnak, óriási erejű ütésekkel csapott le az énekesre.

Fotó: Instgram/Sztárboksz
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Pintér Tenya és Dobrády Ákos is összecsapott egymással a Sztárbokszban. Ez már a nehézsúly volt, és meg is adták a módját, Tenya bevonulása szenzációs volt.

A színész lóháton futott be, szerencsére nem történt baj belőle, hiába az őrjöngő közönség. Tenya láthatóan nagy izomzattal szállt ringbe, és tudni lehetett, hogy az ütőereje messze a legerősebb lehet a Sztárbokszban. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nem volt túl szép a bokszmeccs, az látszott, hogy Tenya hamar el akarja dönteni a kérdést, elemi erővel ütötte az énekest. Amikor betalált, az Ákos mozgásán is visszaköszönt, és nagy szerencséje van, hogy egy ilyen tiszta ütés sem volt, mert akkor valószínűleg azonnal padlót fog.

Ezek a csapottak viszont így is sokba kerültek, már az első menetben rászámoltak, csak abban bízhatott, hogy Tenya elfárad. Ez a terv még működhetett is volna, de a második menetben megint rászámoltak Ákosra.

Végül beszüntették a meccset, ami KO-val ért véget, mondhatni Ákos megúszta az abszolút kiütést, ami igencsak fájó lett volna. Szeretne jövőre visszatérni, jobban felkészülni, így lehet, fogjuk őt még látni a Sztárbokszba.