Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Pintér Tenya már a második menetben kiütötte Dobrády Ákost a Sztárboxban

Pintér Tibor Tenya és Dobrády Ákos is ringbe szálltak egymás ellen a Sztárboxban.

Fotó: Instgram/Sztárboksz
TV

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sztárbox már a harmadik hétvégéjére készülhetett az új évadban. Időközben azt is megtudhattuk, Megyeri Csilla visszavágót akar Berki Mazsitól, aki nagyon simán intézte el őt a ringben.

Csilla erősebben, határozottan térne vissza, de hogy mennyivel lenne több esélye, azt nem tudni. Mazsi az egész évadnak a toronymagas esélyese, látván azt, hogy milyen technikával és állóképességgel bír. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Sáfrány Emese is igencsak simán kapott ki Dobos Evelintől, ami után minden kedve elment a boksztól. Azt gondolta, soha nem húz magára kesztyűt, viszont úgy hozta a sors, hogy Mazsinak segíthetett.

Hamar kiütötték Dobrády Ákost

A fiúk mezőnye sem gyenge, Curtis például igen lazán készült fel Szegedi Fecsó ellen. A másik meccset a férfiak versenyében pedig Pintér Tibor Tenya és Dobrády Ákos vívták meg, mindketten komolyan vették a felkészülést.

Tenya bevonulója klasszikus volt, lóháton érkezett meg, mint egy gladiátor, és láthatóan komoly izomzatot öltött magára. Ami azonban kissé furcsa volt, hogy Ákos trikóban bokszolt, ami ne megszokott.

Tenya nem viccelt, óriási ütésekkel sorozta meg Ákost, aki csak védekezni tudott. A végén rá is kellett számolni, látszott rajta, hogy bajba került. A másik oldalon az volt a kérdés, hogy a színész meddig bírja kondival ezeket a hatalmas csapásokat. A mérkőzés nem tartott sokáig, a második menetben is rászámoltak az énekesre, majd a bíró úgy döntött, beszünteti a meccset.