Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Curtis elnézést kér a Sztárboxban, ha csalódást okozott

A rapper őszintén nyilatkozott az elvesztett mérkőzését követően a Sztárbokszban Szegedi Fecsó ellen.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárboksz mezőnye kitett magáért, és újabb három látványos bokszmeccset láthattunk. Pintér Tenya sem a legszebb bokszot mutatta be Dobrády Ákos ellen, viszont működött a technikája, kiütötte az énekest.

A második meccs már hosszabb ideig tartott Nyári Dia és Járai Kíra között. Mindketten tudatosan bokszoltak, viszont igencsak mellőzték a lábmunkát, ami furcsa volt, de legalább négy meneten át bokszoltak. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A legjobban várt meccset Curtis és Szegedi Fecsó vívta meg egymás ellen. A rapper és az üzletember harca rövid ideig tartott, mert Curtis már a második menetben a földre rogyott, és onnan nem volt visszaút.

Curtis bocsánatot kért

Egyértelműen neki szurkoltak a legtöbben és akkor is ünnepelték, amikor kikapott. Látta mindenki, komoly ütőerővel rendelkezik és noha alig pár edzése volt az elfoglaltságai miatt, jól bokszolt, csak épp nem bírta kondival, és ez sokba került.

Curtis először gratulált Fecsónak és az ellenfelének, majd köszönetet mondott a rettentően nagy szeretetért a közönség részéről. „Elnézést, ha csalódást okoztam. Nem tudtam úgy felkészülni erre a meccsre, ahogy illett volna és ahogy meg kellett volna tisztelnem a ringet, de hálás vagyok a csatornának is.”

A rapper azt sem tagadta, nem véletlenül fordított néha hátat Fecsónak, ami nemcsak a show része volt. „Ez azért volt, hogy addig is tudjak levegőt venni. Ezek azért történtek. Egy menet volt bennem.” Viccesen megjegyezte, a vereséget jobban meg kell ünnepelni, mint a győzelmet, így egy hosszú este várhatott rá.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.