Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! élő adásában: „Hol a gyerek?”

Tóth Gabi több mint boldog volt, hogy a Sztárban Sztár leszek! színpadán üdvözölhette nővérét, Tóth Verát, a Megasztár egykori győztesét.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ez a meglepetések éjszakája volt, és a versenyzőkhöz hasonlóan a mesterek sem tudhattak arról, kik lépnek színpadra. Tóth Gabi csak bízni tudott abban, hogy a testvére, Tóth Vera is felbukkan, aki ügyesen megvezette őt.

Vera okosan csinálta a dolgot, mert Gabi kislányával programozott a nap első felében, koncertre is mentek. Emiatt Gabi nemigazán sejthette, hogy Vera valójában hamarosan a TV2 stúdiójába tart, hogy fellépjen az egyik versenyzővel. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Tóth Vera óriásit énekelt, hatalmas tapsot kapott, és elmondta, amiatt is vitte el Gabi kislányát reggel Halász Judit koncertjére, hogy elterelje húga figyelmét. Vera ennyi idő után is izgult, de nagyon élvezte a show-t, akárcsak a közönség.

Gabi a beszélgetés alatt azt mondta, nyilván, amikor dolgozik, nem tud a gyerekével lenni, és ilyenkor az édesapjával, Krausz Gáborral, vagy a nővérével van, mint legutóbb, ám most Vera is felbukkant a műsorban.

Ezek után adódott a kérdés, hol van most akkor a gyerek. „Hol a gyerek?” – tette fel a kérdést Gabi. A szülőknél volt, onnan figyelhette az anyukáját és anyukája testvérét, akik nagyon fontosak egymásnak.