Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Tóth Gabi reagált Alekosz tapolcai hírére

Tóth Gabi egy humoros videóval köszönt be, melyben a barátnőjével közösen beszélték át a dolgokat, milyen cikkek is jelennek meg róla.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mostanában igencsak kijutott a jóból Tóth Gabinak, a média nem hagyja békén, és az utálói minden eddiginél jobban megerősödtek. Durva vélemények jelennek meg róla, többek között videós formában is.

Nem kímélik Gabit, aki azonban állja a sarat és boldog, meri is vállalni ezt. Sokaknak nem tetszett a televíziós premier a párjával, hónapokkal azután, hogy végérvényesen tönkrement a házassága Krausz Gáborral. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Gabi azt mondja, azóta jobb a kapcsolatuk egymással, és azok a hírek sem igazak, miszerint Gábor egyedül neveli a kislányukat. Ezzel együtt azt is tagadta, hogy a kapcsolatuk alatt viszonya lett volna az új szerelmével.

Nem mindenki hisz Gabinak, rendre megkérdőjelezik a mondatait, amihez részben már hozzászokhatott. Akárcsak ahhoz, hogy cikkek jelennek meg a nevével, mint amikor Alekosz említést tett arról, látta párszor Gabiék házát Tapolcán.

Gabi nemigazán értette a dolgot, hiszen lassan 20 éve nem lakik Tapolcán, míg a barátnője arra kérte az énekesnőt, nehogy elmondja Alekosznak, hol lakik most Szentendrén belül. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.