Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Gáspár Evelin egy nagyon komoly szettet rakott össze magának

Gáspár Evelint nagyon ritkán látni ugyanabban az összeállításban, most épp egy sötét színű szettet rakott össze magának.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin és Gáspár Virág élvezik az életet, nagyon jól érzik magukat, főleg most, hogy jön az igazi nyár. A nyári szezonban sokkal több program vár ránk, többek között Budapesten is, amit egy ideje az otthonuknak mondhatnak a Gáspár-lányok, mert a fővárosba költöztek Salgótarjánból.

Messze több a lehetőség Budapesten, mint Salgótarjánban, de ez más városokkal összehasonlítva is igaz. A főváros verhetetlen, ebből a szempontból is, és nemcsak a fiatalok kedvelik annyira, akik közül sokan a pezsgő Budapestet választják. Rengetegen terveznek ide költözni, vagy legalább a nyarat itt tölteni. Soron kívül Minimálisan javult, továbbra is stabil Robert Fico állapota

Evelinék már otthonosan mozognak Budapesten, sok helyet ismernek, és meg is adják a módját a megjelenésüknek. Rengeteg étteremben jártak már, imádják a finom ételeket, de egyúttal odafigyelnek a formájukra, ami szemmel látható. Később valószínűleg a bikinis fotók sem maradnak el, akár a Lupán, ahol szintén lazultak már az évek alatt.

Evelin ezúttal egy sötét színű szettet rakott össze magának, amiben ugyancsak látványosan mutat. Napi szinten posztol, és ritka, amikor ugyanabban a ruhában láthatjuk, egészen ügyesen válogatja ki a kiegészítőket, igencsak ráérzett erre a divatos, trendi vonalra, ami a hírességeket jellemzi.

„Az emberek olyanok, mint a könyvek: van, aki becsap a borítóval, van, aki meglep a tartalmával.” – olvasható a sejtelmes idézet Evelin bejegyzése alatt, de egyelőre nem tudni, hogy ez vajon célzottan szólt valakinek, csupán általánosságban osztotta meg a gondolatot, amiben van igazság.