Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Óriási a szerelem Krausz Gábor és Mikes Anna között

Egyetlen fotó is elegendő ahhoz, hogy lássuk, micsoda szerelem van Krausz Gábor és Mikes Anna között, szavak sem kellenek hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Szinte egyszerre talált rá az új szerelem Tóth Gabira és Krausz Gáborra, akik tavaly év végén elváltak. Akkor már mindketten kapcsolatban voltak, ami ritka, mert általában ilyenkor az egyik félnek még vannak érzései a másik iránt, és maga alatt van. Gabira talált rá először a szerelem, még nyáron, közel egy évvel ezelőtt.

Azóta is nagyon boldog Papp Máté Bencével, többek között közös tábort is szerveznek. Krausz Gábor pedig már a második nagy műsorban szerepel Mikes Annával, ugyanis igent mondtak az Ázsia Expresszre. Azon sem lepődnénk meg, ha később felbukkannának a Párharcban, amit már csak miattuk is sokan néznének. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Igazi nézőmágnes a párosuk, amivel a TV2 is tisztában van, emiatt is örülhettek, amikor Gábor és Anna igent mondott az ázsiai kalandra. Nemrég tértek haza, de hogy hányadik helyen végeztek, az egyelőre titok, mindenesetre alig várjuk a folytatást, és van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk csalódni.

Sokan örülnek Gábor és Anna boldogságának, megint többen megjegyezték, hogy a táncosnő jobban illik a séfhez, és ugyanez elmondható Papp Máté Bencéről is Gabi esetében. Emiatt is lehet azt mondani, hogy mindkét sztár nagyon jól járt a válással, és ebből a szempontból a lehető legjobbkor szakítottak, immáron örökre.

Az alább látható fotó is csak arról árulkodik, hogy Anna és Gábor szerelme töretlen. Abszolúte el tudnánk képzelni őket férjként és feleségként, családot alapítva, amire talán napról napra egyre nagyobb az esély. Igazi dráma lenne a szakításuk, ám ez a legkisebb mértékben sincs benne a pakliban, igazi nyerő páros.

Az agyszövetek hibernálása többé nem sci-fi, már a károsodástól sem kell tartani

Nagyon fontos előrelépést értek el kínai orvosok, pár éve ez még elképzelhetetlen volt.