Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.

...svg content...Fotó: EPA/Javier Lizon
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zinedine Zidane nemcsak a valaha volt egyik legjobb futballista, aki 1989 és 2006 között játszott profi szinten, hanem kiváló edző is. Igazi rekorder, de ennek ellenére évek óta inaktív, pedig jobbnál jobb ajánlatokat kapott. A Manchester United is szeretné a soraiban tudni, akárcsak egykor játékosként, de akkor nem jártak sikerrel.

Zidane végül soha nem játszott Angliában, kizárólag Franciaországban és Spanyolországban rúgta a bőrt, pedig érdekes lett volna látni, mire képes Sir Alex Ferguson irányítása alatt, akit minden idők legjobb edzőjének tartanak. A francia legenda, aki világbajnokságot is nyert a pályafutása során, 2001 és 2006 között játszott Madridban, majd onnan is vonult vissza. Soron kívül A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

Edzőként kizárólag Madridban dolgozott, akikkel mindent megnyert, amit csak lehetett. Jelenleg az 52. születésnapjára készül, viszont nem lehet azt mondani, hogy ne lenne fitt, amit alább a videó is jól prezentál egy jótékonysági mérkőzésről, mintha még mindig aktív lenne, hiszen ezt a mozdulatsort nem egyszer láthattuk tőle aktív pályafutása során, ami a védjegyévé vált.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.