Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,77 Ft
Euró
384,62 Ft
Font
451,20 Ft
Bitcoin
67,067 $

Csak a szépre akar emlékezni Klopp az utolsó liverpooli mérkőzésén

Nem úgy sikerült a szezon vége, ahogy azt korábban elképzelték, ám szégyenkezésre semmi oka nincs a csapatnak.

...svg content...MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az már az utolsó forduló előtt biztossá vált, hogy a Liverpool a harmadik helyen zárja a bajnokságot, miután 3-3-as döntetlent játszott az Aston Villa vendégeként. Így bár Szoboszlai Dominikéknak nem sikerült megszerezni a bajnoki címet, jövőre így is egész biztosan a Bajnokok Ligája csoportkörében indulhatnak.

Jürgen Klopp vasárnap, a Wolverhampton ellen irányítja utoljára a Liverpoolt, a német tréner kilenc évet követően távozik az Anfieldről. Klopp a napokban már visszatekintett az elmúlt évekre, most pedig az aktuális idényről beszélt – írja a 90min. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

„Csak a szezon jó részeit szabad nézni. Ha folytatnám, el kellene gondolkodni azon, hogy mi nem ment jól, és változtatni. De ez nyilvánvalóan már nem az én feladatom lesz” – mondta a Villa utáni mérkőzést követően Jürgen Klopp.

„Megtettük, amit tudtunk. Ott vagyunk, ahol vagyunk, és ennyi. Számomra a szezon tanulsága, hogy a fiúk szenzációs hozzáállást mutattak. Ezért vagyunk itt, és ezért is van 79 pontunk, ami nagyon sok”- folytatta.

„Persze senki nem ezt akarta hallani, de az, hogy ebben az idényben a harmadik legjobb csapat voltunk, fejlődés ahhoz képest, ahonnan jöttünk” – célzott ezzel a leköszönő német edző a tavalyi ötödik helyükre.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.