Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Tóth Andi szerint sokáig csak a melleiről szóltak a hírek

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár új zsűritagja elismerte, az X-Faktor után nem találta az útját, hiába lett országosan ismert.

Tóth Andira egy újabb különleges kihívás vár, ugyanis először lesz zsűritag, ráadásul a Sztárban Sztárban, amiben korábban versenyzőként szerepelt. Mivel egy ideje készen érzi magát a feladatara, talán nem is volt kérdés, hogy igent mond a TV2 felkérésére, ugyanakkor leszögezte, rendkívül komolyan fogja venni a dolgot.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Már azt is tudhatjuk, hogy kik a versenyzők, ki az a 12 sztár, aki elindul a nagy útra. Oláh Ibolya egyelőre titkolja, miért mondott igent a versenyre, addig Nemazalány elsődleges célja, hogy leküzdje a lámpalázát.

Andi a Sztárban Sztár médiaeseményén a Bors kérdésére elismerte, 15 évesen, amikor megnyerte az X-Faktort, fogalma nem volt a világról, az élet “csúnya” oldaláról, és azokról az emberekről, akik negatív hatással vannak rá.

Emellett a szakmába is bele kellett tanulnia, és szerinte a nagyon szigorú nevelés segített neki abban, hogy feldolgozza ezt a sok rossz dolgot. „Határozottan nem találtam még az utamat a Faktor után, és ebben nem igazán segítettek az emberek.” – mesélte Andi a Borsnak.

Hozzátette, ha nem egyedül van, egy jó menedzserrel talán könnyebb lett volna neki. „Két-három évig nem is szólt rólam semmi azon kívül, hogy “Tóth Andi elkezdett felnőni és kinőttek a mellei…” Szóval nem tudtak békében kinőni, szegények!”

Azt mondja, két-három év után kezdte el az igazi zenei karrierjét, ám szerinte rossz emberekkel tette ezt meg. Már akkor tudta, hogy milyen irányba szeretne elindulni, ugyanakkor nem adhatta önmagát.