Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi 9 év szakmai tapasztalat után készen áll a zsűrizésre

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy még mindig csak a 20-as évei közepén jár, nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik, és úgy érzi, készen áll zsűritag lenni.

Tóth Andi már a legelején leszögezte, nagyon is komolyan fogja venni a Sztárban Sztár versenyzőinek zsűrizését. Érdekes tapasztalat lesz mindez számára, mert most először szerepel ebben a formában a televízióban, illetve igazi profikat fog értékelni.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Marics Peti szintén helyet kap a zsűriben, bár szerinte egyértelműen Andi lesz a szigorúbb. Az énekesnő szokásához híven tudatosan készül a feladatra, akárcsak tette azt versenyzőként évekkel korábban ezelőtt.

Andi a Blikknek adott interjújában arról is mesélt, hogy az első sztárban sztáros élménye után érezte, szívesen lenne zsűritag. Végül befutott a felkérés a TV2-től, az énekesnő pedig boldogan mondott rá igent.

Tóth Andi készen áll a zsűrizésre

Örül annak, hogy a csatorna látja benne a lehetőséget, ugyanakkor nagy felelősségként is gondol erre a munkára. Ahogyan ő fogalmazott, maximálisan késznek érzi magát a feladatra, hiszen közel 10 éve van a szakmában, minden műsort végigjárt, és nem egyet megnyert közülük.

A Blikk megkérdezte tőle, korábban is szakmai szemmel nézte-e a zenés műsorokat. „Előfordult, hogy csak azért néztem meg egy tehetségkutatót vagy zenés műsort, mert érdekelt a zsűri véleménye. Én olyan vagyok, aki csak akkor szólal meg egy témában, ha biztos magában és a véleményében. Persze, rengeteg mindenhez nem értek, de a zene számomra biztos talaj.”

Azt azonban senki ne várja Anditól, hogy engedékeny lesz a versenyzőkkel, de igyekszik ellazulni, megtalálni az ideális középutat. „Semmiképp nem gondolom magam engedékenynek az élet semmilyen pontján, a zenében pedig főleg. Természetesen igyekszem ellazulni, de nem szeretném hagyni, hogy a szórakoztatás a produkciók minőségére menjen.”