Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Sztárban Sztár: Tóth Andi szigorú lesz, nem poénkodni megy zsűrizni

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi nagyon egyértelművé tette, hogy nem poénkodni megy zsűrizni, és nehéz lesz elviselnie, amikor valaki humorizálni próbál zsűrizés közben, amit egy komoly szakmának tart.

Tóth Andi kiemelte, nagyon szereti a Sztárban Sztárt, mert minden évben tapasztal valami újdonságot, akár a zsűri, akár a versenyzők szempontjából. Van benne némi félsz amiatt, mert lesznek olyan versenyzők is, akik sokkal régebb óta vannak a szakmában, mint ő.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

„Egy olyan ember fogja őket zsűrizni, aki 24 éves. Szóval ez már alapjáraton furcsa..” Ugyanakkor úgy érzi, fontos, hogy bízzon magában, a véleményében és a kritikáiban, így ezen lesz és készülni fog rá.

„Nyilván igyekszem szépen közölni a kritikákat.” Szigorúnak tartja magát, ha kritikákról van szó, ugyanakkor soha nem ad információt magától, csak ha kérik, és ez most épp egy ilyen helyzet lesz zsűriként. „De itt kérik, itt mondani kell!” – mondta a topformában lévő énekesnő.

Tóth Andi szigorú lesz

Arra azonban senki ne számítson, hogy Andi dobálni fogja a 10 pontokat, amiatt sem, ha valaki szimpatikus neki. Hozzátette, reméli, hogy nem lesz rivalizálás a zsűriben, bár azt nem nézi jó szemmel, ha poénra veszik a zsűriskedést. „Azért az egy komoly szakma.”

Emiatt szerinte nehezebb lesz átvészelnie ezeket a pillanatokat, amikor valaki viccesebbre veszi a figurát. „Biztos én leszek valószínűleg a legszigorúbb. Igyekszem majd ellazulni, Peti már most próbálkozik.”

Ami pedig a párját illeti, Marics Petit, aki szintén zsűritag, nagyon másnak tartják magukat, ami a magánéletében működik, mert az ellentétek vonzzák egymást. A műsor kapcsán viszont tart ettől, hogy Peti általában lazára veszi a figurát, míg Andi szigorú, mindent komolyan vesz, főleg, ha zenéről van szó. Erről már beszéltek, miszerint mindketten legyenek önmaguk, ugyanakkor keresik a középutat.