Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Mióta itt jártál:

Tóth Andi kisírt szemekkel állt Marics Peti elé az egyik forgatás után

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andinak nagyon át kellett élnie a karakterét, ami nem volt könnyű lelkileg, de megcsinálta, és minden bizonnyal nagyot alakított.

A híres énekesnő a TV2 új sorozatában, a Hazatalálsz-ban kapott egy fontosabb szerepet. Ez pedig újabb remek lehetőséget jelentett neki arra, hogy továbbfejlessze magát a színészet világában.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Andi elárulta, nehéz volt számára a legutóbbi nyár, ugyanis akkor kezdték el forgatni a sorozatot, miközben szinte megállás nélkül koncertezett. „Egy zenésznek a nyár a legpörgősebb időszaka, ráadásul idén mindent is elvállaltunk a covid után.” – mesélte az év végi interújában a TV2 kamerái előtt.

Heti szinten 5-7 fellépése volt, mellette pedig hétköznap forgatott, amikor csak tudott. „Nyilván inkább ősszel sűrűsödött be nekem ez az időszak.” Hozzátette, nem aludt sokat, ami szerinte sokszor látszódott, de igyekezett a maximumot hozni.

Az utolsó két forgatási hét volt számára a legnehezebb, ugyanis minden egyes nap forgatott, méghozzá a hajnali óráktól egészen estig. Ráadásul az összes jelenete olyan volt, hogy zokogott, depresszióban van, üvölt, miközben azt játssza, hogy teljesen elveszíti a kontrollt.

Nehéz volt számára mindezt fejben átélni és csinálni, de ilyen egy szerep, a színészeknek pontosan ez a dolguk. Nem volt könnyű neki, mert minden nap sírt a jelenetekben, és abszolúte átvette azt az elmét, amit a karaktere kívánt.

Ettől független ezek voltak a kedvenc jelenetei, és várja, hogy azokat teljes egészében lássa. Sokszor nem volt nehéz elengednie ezt, mert a forgatás után mindig volt mit csinálnia, ám néha Marics Peti csak nézett rá, hogy mi történt a kedvesével, miért vannak kisírva a szemei.