Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

Sztárban Sztár: Marics Peti elmondta, miben lesz más Tóth Andihoz képest

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marics Peti és Tóth Andi is zsűrik lesznek a Sztárban Sztár új évadában, ami eleve egy igen érdekes helyzetet teremt, hiszen egy párt alkotnak a valóságban.

Marics Peti a TV2-nek adott interjújában nem tagadta, számára is meglepő volt, hogy nemrég még versenyzőként volt jelen a Sztárban Sztárban, most pedig megkapta a megtisztelő felkérést, hogy üljön be a zsűriszékbe, amire igent mondott.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

„Biztos, hogy egy nagy falat lesz, meg kell ugrani, de szeretjük ezeket. Remélem, hogy az adások végére el tudom nyerni a nézők bizalmát, és meg tudom oldani azt, hogy ne úgy gondoljanak rám, hogy mit keres ott az a kis hülyegyerek.”

Elárulta, nem sok seb maradt rajta a korábbi évadból, hiszen három zsűritársa is zsűrizte őt, amikor versenyzőként volt jelen. „Nem nagyon van mit visszaadni nekik, mert mindig próbáltak korrektek lenni, és szerintem azok is voltak.”

Marics Peti tudja, hogy Tóth Andi más lesz

Arra senki ne számítson, hogy Peti végig komoly lesz, mert szeretné önmagát adni, ugyanakkor rajta lesz, hogy szakmai legyen, és építő jelleggel mondja el a véleményét, ha valami nem tetszett neki.

Ami Tóth Andi zsúrizését illeti, szerinte a párja és közte az lesz a legnagyobb különbség, hogy ő jobban jelen lesz a műsor házibulis részében. „Jobban el tud vinni az a hangulat, ami ott uralkodik, néha már ilyen káoszba is át tud menni, viszont én ezt imádom.”

Peti szerint Andi egy fokkal szigorúbb lesz, és jobban fog arra koncentrálni, hogyan is sikerültek a produkciók. Már csak amiatt is gondolja ezt, mert látta, hogy az énekesnő mennyire profi volt versenyzőként a színpadon.

Az énekes nagyon boldog a felkérés miatt, mivel régi álma volt, hogy zsűriként is jelen legyen valahol. A Sztárban Sztárban ez is megadatik számára, és egy olyan utazásra számít, amiben eddig nem volt része.