Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sztárban Sztár: Nemazalány kíváncsi, hogyan fogja kezelni a kritikákat

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemazalány is része a Sztárban Sztár új mezőnyének, és egyelőre nem tudja, hogyan fogja kezelni a kritikákat, illetve a kapott pontokat a verseny alatt.

Eljött a nagy nap, amikor a TV2 bejelentette a Sztárban Sztár 2022-es évadának versenyzőit, akik között ott van Oláh Ibolya is. Egy rendkívül izgalmas időszak vár ránk február 19-től, amikor is elstartol a nagy verseny az ismert énekesekkel.

Soron kívül Ötöslottó: megvannak a legújabb nyerőszámok

Nem lesz könnyű dolga a zsűrinek, bár Tóth Andi előre leszögezte, hogy szigorú lesz. Ezzel szemben a párja, Marics Peti, aki ugyancsak zsűritag, lazábbra fogja venni a figurát, és átadja magát a show-nak.

Színes egyéniségek sorakoztak fel a mezőnyben, például Nemazalánnyal, aki korábban az Ázsia Expresszben is szerepelt a szerelmével, amit végül megnyertek. Most egy sokkal inkább testhezálló kihívást választott magának azzal, hogy elfogadta a TV2 felkérését.

Fanni kíváncsian várja a kritikákat

Fanni a csatornának adott videós interjújában azt mondta, ebben a műsorban szeretné levetkőzni a harmadik legnagyobb félelmét, a lámpalázat. A saját fellépéseivel nincs gondja, hozzászokott a közönségéhez, ez azonban most nagyon más lesz.

Ahogyan ő fogalmazott, kritizálni és pontozni fogják, így kíváncsi arra, hogyan fogja kezelni ezeket a helyzeteket. Szeretné azt megtanulni, hogy „itt is” erős, és csak magára kell koncentrálnia, fejben kell eldöntenie a dolgokat.

Nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy a szerelme a munkája, és főként arra koncentrálna, hogy leküzdje a lámpalázát, valamint megmutatni azt, hogy nem annyira mogorva, mint azt egyesek gondolják.

Fél is attól, hogy Tóth Andi és Marics Peti ott vannak

Szerinte a követői pozitívan fogják fogadni a szereplését a műsorban, örülnek annak, hogy a televízióban láthatják. Annak is örül, nem a saját dalait fogja énekelni, mert tudni kell róla, hogy soha nem énekli mások zenéit, se olyan dalszöveget, amit más írt.

Kicsit félelmetesnek és megnyugtatónak is nevezte azt, hogy Andi és Peti ott van a zsűriben. „Érzelmi kavalkád számomra, hogy ők ott vannak, mert én úgy gondolom, csak előadók vagyunk és a zenével foglalkozunk. Én teljesen jól fogom fogadni a kritikákat, mivel hallunk. Mi zenészek vagyunk.”

Szerinte őt amúgy sem lehet megbántani, szóval nyugodtan kaphatja a kritikákat, ugyanezt tenni Andiék helyében. „Igazából örülök neki.” Annak is nagyon örült, hogy Valkusz Milán a versenytársa lesz, mert egy jó baráti viszony van közöttük, ami által erősíthetik egymást.