Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Tóth Andi cukiskodása a kutyájával, nem hagyta békén az énekesnőt

Nagyon szeretik egymást Tóth Andival, rengeteg időt töltenek együtt, és az énekesnő élete is megváltozott a kutyus miatt.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mindig is szeretett volna egy saját kutyát, de ez sokáig nem adatott meg számára. Rengeteg olyan időszakot élt meg, amiken egy kutya könnyebben segíthette volna át, ám a sors másképpen döntött.

A TV2 sztárja imádja az állatokat és már alig várta, hogy egy kertes házba költözzön. Miután ez megtörtént, jöhetett a saját kutyus, aki azóta rengeteget nőtt, igazi izompacsirta lett belőle és nagyon okos. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Eleinte hárman laktak együtt, de nem sokkal a beköltözés után Marics Peti és Tóth Andi szétváltak. Már jó ideje nincsenek együtt, és noha a rajongók azt gondolták, ez csak egy kisebb szünet kettejük között, nem úgy tűnik.

A részletek nem ismertek, hogy miért is mentek szét, de az biztos, hogy mindketten igyekeznek boldogok lenni. Peti jelenleg a Dancing with the Starsban szerepel, és jó esélye van arra, hogy megnyerje a versenyt, akárcsak korábban Andi.

Andi imád filmezni otthon, meghitten, kettesben Bailey-vel, aki mindig ott van vele. Az énekesnő nem az a gazda, aki odakint tartja a kutyát és nem engedi fel az ágyra, mint azt látni is fogjátok a videóban, amit erre a linkre kattintva érhettek el.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.