Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Újabb hangfelvétel látott napvilágot Karácsony Gergelyről

Ismételten kiszivárgott egy hangfelvétel.

...svg content...Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Telex szúrta ki, hogy ismeretlenek ismételten kiszivárogtattak egy ismeretlen eredetű hangfelvételt Karácsony Gergelyről, mely a korábban nyilvánosságra került hangfelvétel két és fél perccel kibővített verziója.

A hangfelvétel elején vélhetően Karácsony Gergely arról beszél, hogy valamilyen ernyőszervezet kell, hogy „adatbázis meg aktivistarendszer legyen a párttól független rendszerben”.

Egy másik, rossz minőségű felvételen feltételezhetően Karácsony Gergely valószínűleg Vitézy Dávidról és Ungár Péterről beszél: azt mondja, „a NER-be beleszületett, de generációs támadásból illetve a melegségük miatt kilógnak a sorból, így inkább önmegvalósítanak”.

A hangfelvételen Vitézyt „kis autisztikus személyként” jellemzi, aki nem fogja bírni a kampányt; majd a korábban már hallott „lapáttal fogjuk ütni” szöveg. A Telex megkereste az ügyben Vitézy Dávidot, aki azt mondta, Ungár Péter, az LMP elnöke reagál majd a nevében.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ungár közölte, biztos abban, hogy Karácsony hallható a felvételeken, és úgy véli, a felvételek Karácsony állításával szemben nem titkosszolgálati akciók eredményei, hanem a Párbeszéd belső köreiből szivárogtak ki. Megjegyezte, biztos benne, hogy Karácsony nem homofób, ugyanakkor szerinte bocsánatot kellene kérnie Vitézyre tett megjegyzése miatt az autistáktól és rokonaiktól.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.