Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Rogán Antal tisztázta, mi volt a fő oka annak, hogy kint volt a Bajnokok Ligája döntőjén

Rogán Antal számított az ehhez hasonló kérdésekre, de végig nyugodtan, készségesen válaszolt a kérdésekre.

...svg content...Fotó: A Polgári Piknikre, a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére érkező Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője újságíróknak nyilatkozik a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án. MTI/Varga György
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán Antal nagyon ritkán ad interjút, helyette inkább dolgozik, most viszont kivételt tett a 444-gyel, ami a lapot is meglephette. Kihasználták a lehetőséget, és egy órán át beszélgettek, melynek ideje alatt Magyar Péter is szóba került, de azt is megtudhattuk, soha nem szeretne miniszterelnök lenni.

Amikor Rogán Antal elvállalta a jelenlegi munkáját, elmondta Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy szerinte ez azzal is jár együtt, hogy mindezt nem keverheti össze az előtérben lévő szerepléssel, ami korábban volt rá jellemző más pozícióban. Egyszerűen ebben az esetben se ideje, se energiája nem lenne arra, hogy elvégezze a szükséges szervezési feladatokat, amiket fontosnak tart. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Emiatt tudatosan döntött úgy, hogy nem magát építi, hanem próbál segíteni a kormánynak. Frakcióvezetőként rengeteget szerepelt, azóta viszont nagyon más irányt vett a politikai szerepvállalása, amivel nincs is gondja.

A pénzügyi helyzete szintén téma volt az interjújában, melynek kapcsán megjegyezte, tisztán le van írva az adózásában, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik. Most viszont azt látja, hogy emiatt támadják egyes lapok, és arra kíváncsiak, miért költ bizonyos dolgokra, nem tartja-e ezt az egészet „urizálásnak”.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Eldöntötte, a magánprogramjairól semmit nem fog mondania nyilvánosság előtt. Azt azonban hozzátette, az a pénz, amit keres, arra költi, hogy a gyerekeinek és a feleségének jó legyen. Ők kérték tőle, hogy menjenek el Londonban, és vegyenek részt a Bajnokok Ligája döntőjén, mert a gyerekek szerettek volna odakint szurkolni. „Azt gondolom, ez természetes egy apa részéről, akkor megteszi.”