Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Karácsony Gergely azt mondja, ha kell, hatodjára is nyerni fog

Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként üzent azt követően, hogy az újraszámlálás után is őt hozták ki győztesnek.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek-DK-MSZP főpolgármester-jelöltje beszédet mond a Párbeszéd - Zöldek szervezésében "Tiszta vizet a pohárba! - demonstráció a választások tisztaságáért" címmel megtartott tüntetésen a Nemzeti Választási Bizottság budapesti épülete előtt 2024. június 14-én. MTI/Máthé Zoltán
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Karácsony Gergely nagyon súlyos vádakat fogalmazott meg a döntés kihirdetése előtt, amit a bizottság kategorikusan elutasít. Nem sokkal az eredményhirdetés után Vitéz Dávid egy hosszabb poszttal jelentkezett, és egyértelművé tett pár dolgot, miközben mocskolódással és hazugsággal vádolta meg riválisát.

Karácsony már messze nem volt olyan feszült a második kiállása után az emelvényen az általa rendezett tüntetésen, miközben győzelmet hirdetett. Több mindenre ígéretet tett, és nem győzött hálálkodni azoknak, akik lehetővé tették számára azt, hogy Budapest vezetője maradjon, de immáron egy teljesen átalakult Városházával a Tisza Párt berobbanása miatt. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

„Nyertünk elsőre, és nyertünk másodjára is.” – mondta Karácsony, aki kiemelte, ha kell, nyernek harmadjára, negyedjére, ötödjére és hatodjára is. Azt mondja, tisztában van azzal, hogy minimális különbséggel nyert, viszont megjegyezte, az elmúlt 30 évben soha egy főpolgármesterre sem szavaztak, mint most rá.

„Minél nagyobb a támogatás, annál nagyobb bennem a szorgalom és a szerénység.” Hozzátette, pontosan tudja, lehet mindent jobban csinálni, és ő sem tökéletes. „Szeretném ezt a várost még jobb hellyé tenni veletek, közösen.” Kiszólt az emberekhez, és úgy fogalmazott, ebben a városban ők a főnökök, ők az ő főnökei, és nem fordítva.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ígéretet tett arra is, hogy minden fontos kérdésben meghallgatják a budapestieket. Végül minden szavazónak köszönetet mondott, azoknak is, akik nem rá szavaztak, bátorítván arra, hogy még jobban végezze a munkáját.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.