Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Bayer Zsolt is tüntetést szervezett péntek este 6 órára, többen felszólaltak

Épp arra az időpontra, melyre Karácsony Gergely hívott össze demonstrációt csütörtökön.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az Európai Unió Bíróságának csütörtöki ítélete nyomán Bayer Zsolt péntek este 6 órára hirdetett tüntetést az Európai Bizottság budapesti, Lövőház utcai képviselete elé.

Mint ismert, a bíróság ítéletében arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió eurót, továbbá a késedelemre további napi egymillió euró bírságot, miután a magyar kormány nem hajtotta végre a bíróság egy korábbi ítéletét. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Érdekesség, hogy noha Bayer Zsolt az Európai Bizottság budapesti képviseletéhez szervezte a tüntetést, valójában nem az Európai Bizottság hozta meg az ítéletet, sőt, ők alacsonyabb bírságot kértek.

A tüntetésen megjelent Bayer mellett Huth Gergely, a Pesti Srácok és Bencsik András, a Demokrata című lap főszerkesztője. Bencsik üzent is, ezúttal Magyar Péternek, hogy „ha tökös gyerek”, akkor hozzájuk csatlakozik.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A CÖF-ös Ifj. Lomnici Zoltán is felszólalt a demonstráción, aki arról elmélkedett, hogy a magyar jog ér annyit, mint a német, az olasz, vagy a francia, mondván, ha ezen nemzeteknek megengedték, hogy „megálljt parancsoljanak a brüsszeli önkénynek”, úgy Magyarországnak is ki kell állnia „az alkotmányos indentitása” mellett.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.

Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője bemutatta a párt új alelnökét, Radnai Márkot, aki színész-rendezőként és a párt rendezvényeinek főszervezőjeként is ismert.