Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,845 $

Magyar Péter ideiglenesen elhagyja Magyarországot, úton van a válogatotthoz

Magyar Péter egy nagyon sűrű nap végén utazik el Németországba, hogy a helyszínen kövesse figyelemmel az eseményeket az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter egy ideje újra egyedülálló, és egyelőre csak annyit volt hajlandó elárulni, tavaly április óta volt együtt a kedvesével kisebb-nagyobb megszakításokkal, de csak keveset tudtak találkozni. Talán ez is hatással volt a kapcsolatukra, és befolyásolhatta a jövőjüket, de Magyarnak nincs ideje búslakodni.

Másrészt sokan szeretnének vele megismerkedni, és azt mondta, az Instagram oldalára is írhatnak az emberek, bár nem érzi magát otthonosan az online ismerkedés világában. Van ennél fontosabb dolga is, míg Deutsch Tamás kemény szavakat fogalmazott meg vele szemben, illetve a KDNP közölte, ha a Tisza Párt belép a Néppártba, ők kilépnek. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Rogán Antalnak is megvan a véleménye Magyarról, akivel soha nem volt jóban, mert mindig Varga Judit pártját fogta. Magyar Péter azt is elárulta, szokott kommunikálni a volt feleségével, de csak a gyerekek kapcsán, akikkel most Németország felé vette az irányt. Egy ideje nem hagyta el Magyarországot, most azonban eljött az idő, kint lesz az Európa-bajnokságon.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.