Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Több nő is szívesen megismerkedne Magyar Péterrel a szakítása után

Magyar Péter nemcsak politikai üzenteket kap, hanem személyes jellegűeket is, vannak nők, akik megismerkednének vele.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Magyar Péter hosszú éveken át élt együtt Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel, aki az egyik legkiválóbb politikus volt. Sokan szeretnék, ha visszatérne, mert még mindig fiatal, óriási tudással rendelkezik, és hatalmas tehetségnek tartják.

Egyelőre nem tudni, visszatér-e valaha, de a 2026-os választások előtt mindez nem valószínű. Az országgyűlési választások végeredményétől is függhet az, hogyan dönt. Jelenleg magánemberként éli az életét, és Magyar azt állítja, ő írta a posztjait a Facebook oldalára, amire egyelőre Varga nem reagált. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Korábban Hajdú Péternek adott interjút, melynek ideje alatt kendőzetlen őszinteséggel beszélt a házasságáról, ami nem volt éppen idilli. Megdöbbentő részleteket árult el, melyeket Magyar Péter tagadott, aki az elmúlt hónapokban egy másik nő oldalán volt látható. A kapcsolat nem tartott sokáig, a Tisza Párt vezetője megerősítette, már nincsenek együtt.

Rengetegen kíváncsiak a szakítás okára, és szívesen meghallgatnák a másik felet, mi történt. Később akár erre is fény derülhet, de Magyar Péter nem panaszkodhat, többen szabályosan udvarolnak neki a közösségi médián keresztül. Ez a legutóbbi kérdezz-felelek során is látható volt, többen szívesen megismerkednének Magyarral.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Kissé zavarba is jött ettől a Tisza Párt első embere, aki elismerte, nem hazai pálya számára az online ismerkedés, viszont nem mondta azt, hogy nem nyitott erre. Az őt körülvevők pedig arra próbálják rávenni, hogy tartson 1 hét szünetet, és arra az időre engedje el a közösségi médiát, mert állandóan a kezében van a telefon. Annyit még elárult, hogy a korábbi barátnőjével kisebb-nagyobb megszakításokkal tavaly április óta voltak együtt, de nagyon keveset tudtak találkozni. Szakítás ide vagy oda, még mindig beszélnek egymással, szoktak beszélgetni.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.