Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Cristiano Ronaldo fia legendás édesapját utánozta, nagy szabadrúgásgólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo Jr. igyekszik minden szinten édesapja nyomdokaiba lépni, és lehetséges, remek futballista válik belőle.

...svg content...Fotó: EPA/JOSE COELHO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre közelebb lehet az a pillanat, amikor Ronaldo és fia ugyanazon meccsen lépnek pályára. Valószínűleg még emiatt sem vonult vissza a portugál klasszis, aki meg szeretnél élni ezt a nagyon különleges pillanatot. Mivel a fia már tinédzser, és tehetséges, minden bizonnyal Ronaldo egyetlen szavába kerülne, hogy egy meccsen beküldjék a pályára a fiát a felnőttek között.

Még várnak az ideális pillanatra, bár senki nem lepődne meg azon, ha ez már idén, legkésőbb jövőre megtörténne. Ronaldo elismerte, már nincs túl sok éve hátra a futballban, és kész kispadozni az Európa-bajnokságon. Ezúttal a fia hívta fel magára a figyelmet egy látványos szabadrúgásgóllal. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Ronaldo Jr. szintén az Al Nassr játékosa, és az édesapjához hasonlóan megkapta a csapatkapitányi karszalagot. A Barcelona hasonló korú világsztárja jó példa lehet számára, hiszen már most a felnőtt spanyol válogatott tagja, és a katalánok alapembere, amivel Messit is megelőzte a sorban.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.