Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Nagy Feró szerint Magyar Péter nem jelent fenyegetést, és sok pénz lehet mögötte

Nagy Feró ugyan elismeri Magyar Péter és a Tisza Párt eredményét, nem gondolja úgy, hogy veszélyes lenne a Fideszre.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter ezekben a pillanatokban úton van Németországba a fiaival, hogy a helyszínen kövesse figyelemmel az Európa-bajnokságot, a magyar válogatott első mérkőzését Svájc ellen, ami izgalmasnak ígérkezik. Az sem titok, hogy Magyar újra egyedülálló, szakított a párjával, de már most sokan érdeklődnek nála, szeretnék őt megismerni.

A Fidesz sem unatkozik, Orbán Viktor miniszterelnök már nagyon töri a fejét, milyen választ adjon Brüsszel 200 millió eurós büntetésére, ami óriási összeg. Ráadásul emellett ott van a napi büntetés is, ami szintén sok. A jelenlegi helyzet bonyolult, viszont nem lehetetlen, de lesz vele munka bőven. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Nagy Feró is kint volt a Fidesz által szervezett tüntetésen a történtek után. Természetesen itt is szóba került Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője, aki kapcsán a legendás zenész mondott pár szót, egymás mellé állítva a két pártot, akik nagy riválisok lehetnek 2026-os választásokon.

Honnan van a sok pénz?

Feró a Telexnek adott interjújában azt mondta, nagyon tiszteletreméltó eredmény az, amit a Magyar vezette Tisza Párt elért a Fidesz mögött, és hosszú idő után egy kőkemény ellenzéke lesz a magyar politikának. „Nagyon tiszteletreméltó az eredmény, a 30 százalék, az 30 százalék. A Fidesznek ettől nem kell tartania. Nagyon jó, hogy lesz egy kőkemény ellenzékünk, mert eddig nem volt, az eddigin vigyorogtunk csak. A többi pártnak gond ez.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A Telex megkérdezte, a Fidesznek ez fenyegetés? „Fenyegetés? Nem. A világ úgy lesz normális, hogy ha van egy kormánypárt és van egy erős ellenzéke. A világ mindenütt így kéne, hogy működjön. A Tisza Pártban Magyar Péter csinálja a saját szerencséjét.” – fogalmazott alap kérdésére.

Hozzátette, nagyon nem tetszett neki, hogy kiszállt a Fideszből, majd szörnyű dolgok derültek ki. Nem érti, miért nem szólt, amikor még a Fidesz tagja volt, de nem gondolja azt, hogy vissza kellene vonulnia. Sőt, nagyon jónak tartja, hogy van, mert ezzel szerinte kicsit feladja a leckét. „A baloldalnak nem feladta a leckét, hanem megölte őket.”

Arra azért kíváncsi lenne Feró, honnan van az a sok pénz, ami a Tisza Párt mögött áll, mert zenészként pontosan tudja, mibe kerül felrakni egy színpadot, egy hangosítást tömegek számára. „Ez iszonyú drága, de látod, én nem támadom meg ezzel, hogy honnan szerezte. Megcsinálta a szerencséjét, akkor pedig tartsuk tiszteletben.”

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.