Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Zámbó Krisztián szerint Takács Zsuzskával egyáltalán nem illenek össze

Szerinte ők „totál más embertípusok”.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián párjával, Takács Zsuzskával együtt nyilatkozott a Mokkában, ahol elsőként a zenész biciklibalesete utáni lábadozására tértek ki. Később viszont a kapcsolatuk is szóba került, ami már több mint 13 éve tart. Zsuzska itt megjegyezte, szerinte senkinek sem könnyű, hiszen minden kapcsolaton dolgoznia kell mindkét félnek.

„Olyan nincs, hogy tökéletes. Mindig van olyan kérdés, amit meg kell oldani együtt, mert külön nem lehet, ha már egy párkapcsolatról beszélünk. Van, amikor neki nehezebb, van, amikor nekem nehezebb, mert egyikünk sem egyszerű eset” – vallotta be. Ezt követően Krisztián vette át a szót, aki elárulta, szerinte mi a titkuk. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze. Totál más embertípusok vagyunk” – fogalmazott a Mokkában, amelyből a 24.hu szemlézett. Míg a köztük lévő ellentétekről azt mondták, egyikük például nagy, a másik viszont kis esküvőt szeretne, de ételek, szokások, utazás szempontjából is eltérőek az igényeik.

Az sem titok, hogy az évek alatt már többször szakítottak, vagy legalábbis külön voltak. Néha ez kitudódott, néha pedig nem, máskor csak pletykáltak a témáról az emberek. „Igazából csak háromszor tartottunk szünetet, de akkor is mindvégig kapcsolatban maradtunk. Egyébként a legnagyobb kihívást mindig is a média, a nyilvánosság jelentette számunkra” – mondta korábban Krisztián.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ám a szakítások mellett több eljegyzésük is volt, az énekes eddig háromszor kérte meg párja kezét. A hullámvölgyek ellenére kitartottak egymás mellett, mindig visszataláltak egymáshoz, ez pedig azt bizonyítja, hogy igazán szeretik egymást. Valamint azt is, hogy nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni, ne lehetne kompromisszumra jutni.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.