Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska eddig háromszor tartottak szünetet

Többször úgy tűnt, vége Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska kapcsolatának, de szerencsére mindig egymásra találtak.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy párost alkot Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska, akik hosszú ideje vannak együtt. Ugyanakkor az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek, és még lehetnek is, de mint azt a példa mutatja, mindent meg lehet beszélni, ha két ember ennyire szereti egymást. Ez kiemelten fontos, tartani egymásnak a lelket, építeni a másikat.

Nem titok, hogy az évek alatt Krisztián és Zsuzska többször szakítottak, vagy legalábbis külön voltak. Néha ez kitudódott, néha pedig nem, máskor csak pletykáltak arról az emberek, hogy már nincsenek együtt. „Igazából csak háromszor tartottunk szünetet, de akkor is mindvégig kapcsolatban maradtunk. Egyébként a legnagyobb kihívást mindig is a média, a nyilvánosság jelentette számunkra” mondta Krisztián a Story kérdésére. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Szerinte rossz döntés volt, amikor igent mondtak az Édes Életre. „Bár annak idején én magam mondtam Zsuzsinak, hogy szerepeljünk az Édes Életben, de hamar kiderült, hogy rossz döntés volt.” Ahogyan ő fogalmazott, ez az egész nem volt jó hatással a kapcsolatukra, hogy beengedték az életükbe a kamerákat, és az emberek látták a mindennapjaikat.

„Sokat pletykáltak rólunk, összeesküvés-elméleteket gyártottak, amik hol hatottak ránk, és konfliktusokat szültek, hol leperegtek rólunk” – mesélte Krisztián, majd Zsuzsi elárulta, egyszerűen nehezen birkózott meg az ismertséggel, miután Krisztián régóta ismert volt az édesapja, Zámbó Jimmy által is, majd saját karrierbe kezdett.

Nemcsak szakítások, eljegyzések is voltak már a kapcsolatukban. Nem sok ismert ember mondhatja el magáról, hogy háromszor jegyezte el a párja, de még mindig együtt vannak Krisztiánék, és őszintén szeretnék a közös családalapítást, ami lehetséges, hogy a közeljövőben meg is valósul.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.