Survivor: abszurd módon gyáva embernek nevezte Alexet Sabira

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 14. - 16:28

Egészen abszurd módon gyáva embernek nevezte Sabira Alexet, azok után, hogy kegyetlenül nagy vereséget szenvedett ellene.

Vannak pillanatok, amikor a nézőkben teljesen jogosan megy fel pumpa egyes versenyzők viselkedése, döntése, vagy reakciója miatt. Az utóbbi időben Sabira sem véletlenül kapott rengeteg kritikát a közösségi médiában.

Azzal végleg kiverte a biztosítékot a nézők egy részénél, amikor nem Zsófit vitte el a hajóútra, hanem Danit, akinek azt mondta, nem barátkozik többé a társával, majd mégsem történt semmi.

Időközben Zsófi ismét védetté vált, és a történtek ellenére segíteni akart Sabirának, aki azonban így is a Holtak Szigetén landolt. Rózsa kijátszotta őt, majd olyan szavakat fogalmazott meg róla, hogy azzal átléphetett egy határt.

Sokat nem kellett várnia az első párbajára, és az akadályt sikeresen vette. Az volt az a bizonyos párbaj, aminek a végén Kabát elköszönt, mindössze két másodpercen múlt a bent maradása.

Megmutatták, mennyit fogyott Kabát Peti a hetek alatt a Survivor-ben

A legutóbbi párbajon Alex és Nilton is kikapott, méghozzá nem akárhogyan. A Dani-Alex duó őrületesen nagy vereséget mért rájuk, de még így is hálásak lehettek, mert a győztesek dönthették el, hogy távozniuk kell, vagy sem.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.