Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Mióta itt jártál:

Így néz ki most Shaquille O’Neal 51 évesen, gyúrás közben (videó)

Fotó: A győztes Max Verstappennek, a Red Bull holland versenyzőjének (j) gratulál Shaquille O’Neal egykori amerikai profi kosárlabdázó a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság austini futamának, az Egyesült Államok Nagydíjának eredményhirdetésén a Circuit of The Americas versenypályán 2021. október 24-én. MTI/EPA/Shawn Thew
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Shaquille O’Neal nem engedte el magát, továbbra is gyúr, és azt kell mondjuk, elég jó formának örvend a világsztár.

Shaquille O’Neal nemcsak minden idők egyik legjobb kosarasa, aki a mai napig hiányzik a pályáról. Az egyik legnagyobb egyéniség is, akiért még most is milliók rajonganak, és azok, akik nem látták élőben játszani, sajnálhatják.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Igazi klasszis volt, egy olyan csapatjátékos, aki bármikor nagyszerű hangulatot tudott generálni. A 2 méter 16 centis óriás hamar legendává vált, és összességében hosszú karriert tudhat maga mögött, nem beszélve az eredményeiről.

1992 és 2011 között játszott az NBA-ben, és a 90-es évek részben róla is szólt, de a 2000-es évek első fele szintén. Mindig figyelni kellett rá, ráadásul hat csapat színeiben volt képes letenni a névjegyét.

A 32-es, a 34-es, a 33-as és a 36-os szám volt az övé, és még mindig tisztán emlékszünk azokra az időkre, amikor megjelent Orlandóban, majd Los Angelesben. Azok voltak csak az igazán szép évek a 90-es évtizedben.

Shaq imád humorizálni, amit a követői nagyon szeretnek, és értékelik. Most épp gyúrás közben mutatta meg a testét, amit 50 felett sem hanyagol el, és hatalmas izmokkal rendelkezik.